top of page

paraksilen.com hakkında.


Merhabalar paraksilen takipçileri.


Pandemide öğrencilerime yardımcı olmak için açtığım paraksilen kimya youtube kanalı büyüdü, büyüyor ve daha da büyüyecek. Bu büyümede öğrencilerime daha fazla yardımcı olabilmek için youtube tek başına yetmeyecek bir ekstra lazım, bu ekstra paraksilen.com olarak karşınızda.



paraksilen.com youtube'da yapamadıklarım için var. Öncelikli olarak ders notları burada düzenli olarak bulunacak. Üye olduktan sonra üyeye özel menüsünde tyt notları ve ayt notlarını görebileceksiniz. Böylece not için bir video listesine girmenize gerek kalmayacak. Yine youtube'da ücretsiz olarak yayınladığım testlerin pdf'lerini de burada ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Böylece bir konuyu dinlemeden önce buradan pdf'sini indirip çıkarıp sonra kanala gidip izleyebilecek, yine soru çözmeden önce buradan testi indirip çözebileceksiniz.


 


Paraksilen.com da yapmak istediğim şeylerden biri de online test ve denemeler. Belirli süre için yayınlanacak bu online denemelerde kimya konusunda nerede olduğunuzu görecek, deneme sonucuna göre de sistem sizi hangi konuda eksiğiniz olduğunu söyleyecek. Bu konu ile ilgili notlara ve videolara yönlendirecek.


Siteye bir forum bölümü ekledim, bu forum bölümünde birbirimize yardım edeceğiz, nasıl çalıştığımızı paylaşacağız, hangi soru tarzlarında zorlandığımızı, bu soru tarzlarını nasıl çözmemiz gerektiğini, nasıl çalışmamız gerektiğini paylaşacağız. Birbirimizin sorusunu çözeceğiz, vay be bu soru çok güzel dediğimiz sorulara beraber bakacağız, beraber çalışma programı yapıp birbirimize destek olarak kimyadaki eksiklerimizi gidereceğiz.



 

Paraksilen.com yukarıda saydığım hizmetlerin hepsini tamamen ücretsiz olarak yapacak, bunun yanında biliyorsunuz ki aynı zamanda bir kitap yazarıyım: Limit yayınlarından AYT Kimya Soru bankası, Hız - Renk yayınlarından AYT kimya soru bankası, Avantaj Yayınlarından TYT ve AYT konu anlatım föyleri bana ait.


Bunların dışında bu yıl paraksilen kimya izleyicilerine özel 30*7 tyt deneme kitabı yolda, yine gelecek yıllarda paraksilen kimya ayt denemeleri, tyt ve ayt soru bankaları gelecek. Bu kitaplara aracısız, olarak doğrudan paraksilen.com'dan ulaşabileceksiniz. isteyenler kitapların basılı halini isteyenler ise pdf halini bu siteden satın alabilecek. Bu sayede sizlere en kaliteli kitabı, aracıları aradan kaldırarak en uygun fiyata ulaştırmış olacağım.


Görüşmek üzere

Mehmet Sait Özdemir



222 görüntüleme2 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ENERJİ SORUNU

bottom of page